ZORILE DIN GALATI - TATICUL MEU (SPIROS GALATI) !!BETTER!!
zorile din galati le cunosc ded mik copil cand ascultam melodiile cu am iubit o preoteasa sau l-am rugat pe tata sa imi ia un papagal si alte melodii.felicitari formatiei si sa incante multi ani te acum inainte si mai multe aparitii tv:domnul adrian dv impreuna cu tatal dv ati fost vreo data la dan bitman in emisiunile lui?
ZORILE DIN GALATI - TATICUL MEU (SPIROS GALATI)
ady lumea admira munca depusa de zorile din galati.daca ai aere de vedeta bravoo tie oricum ai fii esty de treaba shi un baiat educat .nu da importanta vorbelor rele ce se spun in jurul tau daca sunteti iubiti ,asta nu inseamna ca eu ar trebui sa vb urat la adresa ta sau sa te injur pt ca nu meriti vb urate .cine nu va iuby sa ASC ALTCEVA TE PUP DULCE
ady am si eu o rugaminte ai spus recent pe un post tv ca putem gasi si downloada un numar de piese muzicale de pe saitul zorile din galati lam cautat si nu am gasit poti sami spui unde il pot gasi .iti multumesc si astept raspunsul tua .succes in continuare tinetio tot asa si cu multe piese noi.
buna seara la toata familia ,sunt din plevna si as vrea sa transmit multa sanatate la toti cei dragi mie,va rog sa nu intelegeti gresit eu am fost si sunt de aceeasi varsta cu dumitru blandu,dar a fost un moment de mai dificil la scoala si am ramas repetenta un an ,apoi am cazut in clasa cu oanca frasinica care ne-am impacat bine,ca sa nu mai lungesc vorba sunt arghira sora lui sandu si dumitru taras vecini cu parintii tai dumitru,eu sunt plecata din 2003 in italia si acum am cumparat un calculator si ascult cu drag zorile din galati dar nu numai acum de cand a-ti inceput sa cantati primul album va iubesc si daca v-as ruga cand vin in tara as vrea sa va-n talnesc,as putea veni la voi intr-o vizita,tin foarte mult sa o vad pe frasinica,sau un nr. de telefonva doresc sanatate si sper sa ne vedem curand ,cand vin acasa
Felicitaciones ya puede descargar Spirosgalati MP3 gratis. A continuación tiene disponible miles de resultados para elegir, le recomendamos descargar la primera opción que generalmente suele ser la canción oficial. 041b061a72